Influencer Marketing

  • Relevante matches
  • Online
  • Maatwerk
  • Redactioneel
  • Met of zonder win-actie
  • Reviews

Om jouw doelgroep te bereiken, wil je daar zijn waar de consument zich laat informeren en inspireren. Dit kunnen uiteraard onze magazines (print) zijn, maar ook bloggers en influencers spelen hierin (online) een belangrijke rol. Maar hoe zorg je dat zij over jouw merk of product schrijven, ook wanneer je geen enorm marketing budget hebt?

Blogs, bloggers, influencers. Zoveel varianten en zoveel stijlen. Uiteraard past niet iedere blogger bij jouw merk. Daarom zetten wij ons netwerk en onze expertise voor je in om de juiste match te vinden.

Eerlijke content

In deze samenwerkingen richten wij ons op barterdeals, waarbij de blogger de samenwerking aangaat op basis van een gekregen product of dienst. Simpelweg omdat wij denken dat je op die manier echt kunt filteren welke blogger enthousiast is over jouw merk. Dit enthousiasme zorgt voor de meerwaarde van een blog. We creëren op die manier eerlijke content. Een persoonlijke aanbeveling van jullie product aan de lezer.

Uitgaande van het idee dat de blogger zijn eigen doelgroep het beste begrijpt, is de exposure altijd passend bij de doelgroep die bereikt wordt. Daarbij wordt de blogger dus niet betaald voor het maken van deze content, waardoor de oprechte match tussen merk en blogger centraal staat.

Jouw perfecte match: van campagne tot BlogBox

We kijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn voor samenwerkingen op basis van het beschikbaar stellen van jouw product of dienst. Ook nemen we hiermee jouw doelstellingen mee: wil je meer zichtbaarheid voor je merk? Kennis laten maken met een nieuwe collectie? Of een hogere positie in Google?

Binnen influencer marketing bieden we diverse oplossingen:

  • Specifieke campagnes in samenwerking met bloggers
  • Deelname aan de BlogBox

Wil jij ook een samenwerking met een of meer bloggers?

Neem contact op arrow-right-icon

Bekijk alle diensten arrow-right-icon

Bekijk meer nieuws arrow-right-icon