De BlogBox van rvg

Al vanaf 2018 is de BlogBox hét ultieme middel om exposure te krijgen met jouw product. Door de oprechte samenwerking tussen blogger en merk bereik jij binnen no time de doelgroep die aansluit bij jouw merk!

 Waarom influencer marketing?

Influencer marketing is vandaag de dag niet meer weg te denken als je een specifiek publiek wil aanspreken. Vaak gaat dat gepaard met hoge budgetten voor een korte samenwerking. We begrijpen dat het inzetten van  influencer marketing een specialisme is. Er zijn soms meerdere obstakels die het moeilijk maken om met influencer marketing te starten of het te onderhouden. Het marketingbudget is niet toereikend, de juiste connecties missen of er is kortweg gewoon geen tijd om de beste match te zoeken met jouw merk.

Dat is waar van rvg om de hoek komt kijken. Met de Blogbox maken we influencer marketing voor bijna ieder merk toegankelijk.

Waarom barteren?

Oprechte content is​​ soms moeilijk te onderscheiden van de gesponsorde content. Denk maar aan alle posts die je voorbij ziet komen met de #ad (en waarbij dit wordt nagelaten). Wij geloven echter dat oprechte content de kracht is van influencer marketing. Door middel van het werken op basis van een barter met de influencers kunnen we stellen dat eerlijke content het resultaat is.

Onze bloggers ontvangen de Blogbox en in ruil daarvoor maken ze content voor hun website die ze delen via social media. Doordat de bloggers werken op basis van barter krijg je mooie, eerlijke content. De bevlogen matchmakers binnen het team van rvg zorgen dat er een match is tussen merk en blogger zodat de Blogbox goed aansluit.

Waarom de Blogbox?

Er zijn genoeg merken die geweldige producten hebben maar alleen vaak niet geschikt zijn voor influencer marketing op basis van een barter. Bijvoorbeeld doordat de adviesverkoopprijs wat lager ligt en de barter samenwerking daardoor niet in verhouding is. Door mee te gaan in de Blogbox en samen met andere merken een thema vertegenwoordigen, wordt de waarde van de samenwerking vergroot. Zo wordt de influencer verrast met de verschillende mogelijkheden en merken en heeft daarmee passende content voor zijn of haar doelgroep.

Op basis van onze kennis en ervaring adviseren, promoten en ontzorgen alle deelnemende merken van de Blogbox.

 

Meer weten over onze werkwijze? Download hier infographic

 

Enthousiast? Dan wil je natuurlijk weten wat een deelname kost én wat je voor dat bemiddelingsbedrag kunt verwachten.Blogbox van rvg

Het resultaat dat wij merken garanderen met een Blogbox deelname: 

  • Minimaal 20 vermeldingen in blogs/artikelen/reviews op de website van de deelnemende bloggers. 
  • Minimaal 20 vermeldingen in de stories van de social media accounts van de bloggers

Je ontvangt na afloop een overzicht met daarin een lijst van de bloggers die de box hebben ontvangen. Deze lijst is compleet met het aantal volgers, bereik, link van de website, socialmedia account en de minimaal 20 URLS waarin jouw product/merk genoemd wordt

Deelname is mogelijk vanaf een bemiddelingsfee van 875,-. Ontdek of jouw product past bij de nieuwe editie van de Blogbox. 

Meld je nu aan voor een vrijblijvend advies

Klik hier! arrow-right-icon

Omdat resultaat meer zegt dan beloftes: Ontdek hier de cases