Influencers aan het woord: Keeponstyling

De Blogbox is inmiddels een begrip onder vele bloggers. Sinds een aantal jaar zorgt rvg voor toffe Blogboxen om bloggers mee te verrassen. De Blogbox kan alleen bestaan als er enerzijds leuke producten zijn, maar net zo belangrijk zijn de enthousiaste en passende ontvangers, onze bloggers.

 

Bloggers netwerk

Rvg heeft een breed netwerk aan bloggers uit verschillende branches. Een deel van deze bloggers werken vaker op basis van bartering, sommige vrijwel nooit. Waarom is de Blogbox voor deze bloggers zo interessant? En nee, dat is niet omdat ze ‘gratis’ producten krijgen. Hoe ervaart een blogger deze samenwerking op basis van bartering? Wij vroegen het Annemarie van Keeponstyling.

Keeponstyling

Keeponstyling, oftewel Annemarie Poorter, werkt al jaren aan haar interieur blog waarmee ze graag wil inspireren. Met al haar interieur- en stylingtips maakt ze haar 40K aan volgers dagelijks blij. Annemarie heeft al een aantal keren de Blogbox mogen ontvangen en heeft daar iedere keer weer geweldige content mee weten te maken

*Een kleine greep uit de geplaatste content.

Instagram

Annemarie’s ervaring

Door de Blogbox komt Annemarie elke keer weer voor verrassingen te staan, dat spreekt haar erg aan. Dat verrassingseffect wil ze dan ook graag laten zien in haar stories op instagram. Doordat Annemarie van tevoren niet weet wat de inhoud van de Blogbox is, wordt ze, (zoals ze het zelf zegt ) uit haar comfortzone gehaald. Een positief effect voor haar eigen content want daardoor komt ze niet in een ‘stijl sleur’, maar blijft ze zich vernieuwen. Wat uiteraard ook gezien wordt door haar volgers. De Blogboxen die ze inmiddels heeft ontvangen hebben voor haar de juiste waarde waardoor Annemarie het in verhouding vindt staan met de tijd die ze kwijt is aan het schrijven van een blog. 

Lees hier haar meest recente blog over de laatste editie van de Blogbox ‘Back to Work’. 

Wil jij bloggers zoals Keeponstyling kennis laten maken met jouw product? Denk dan aan deelname aan een Blogbox, bespreek de mogelijkheden met Muriël.

Ook deelnemen aan een BlogBox? Schrijf je in!

Contact arrow-right-icon