Digital marketing

  • Social media
  • User Experience
  • Conversie optimalisatie
  • Website verkeer
  • SEO
  • SEA

rvg media & impact is specialist in het creëren van impact door middel van free publicity. Om de juiste doelgroep te bereiken met jouw boodschap, is het belangrijk dat de online basis van jouw merk geregeld is. Ook hierbij helpt RVG graag.

Free publicity stuurt jouw doelgroep ergens naar toe, dus is het ook belangrijk na te denken over deze (online) bestemming. Is deze digitale omgeving optimaal ingericht om jouw doelgroep de juiste flow in te sturen en de gewenste beleving mee te geven? We geven advies en ondersteunen bij de uitvoering van de online optimalisatie van jouw kanalen.

Jouw digitale merkomgeving kan gevormd en gepusht worden door online marketing en content marketing. Oftewel: het gericht targeten van je doelgroep (denk aan social kanalen en vindbaarheid in Google) en het leveren van content waar je doelgroep echt op zit te wachten.

Online marketing

Het belangrijkste is dat je je doelgroep helder hebt. Wie ontvangt jouw marketing boodschap? En waar bevindt deze doelgroep zich? We helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw doelgroep, zodat je jouw boodschap gericht kunt gaan verspreiden. De kanalen die je vervolgens wil gaan inzetten, moeten vindbaar en toegankelijk zijn voor jouw doelgroep.

Om dit te bereiken kan RVG je helpen met:

  • SEO optimalisaties
  • Social media: advies, content creatie, monitoring, rapportage en analyse
  • User Experience: advies over de beleving van jouw online kanalen en directe uitvoering van optimalisaties (CMS en content)
  • Conversieoptimalisatie: advies, content creatie en aanpassingen van jouw online kanalen om zo veel mogelijk interactie, aanvragen en directe verkoop te realiseren

Hiermee investeer je niet alleen in een goede eindbestemming voor jouw free publicity, maar werk je ook aan je online zichtbaarheid op lange termijn en daarmee nog meer exposure.

Content Marketing

Naast een goede online basis van je kanalen, heeft de kijk op lange termijn ook te maken met het creëren en onderhouden van eigen content. Zorgen dat jouw doelgroep op basis van jullie eigen content met jullie merk in contact komt. Hiermee werk je als merk aan je eigen online sales kansen. 

Voor (uitgebreid) digitaal marketingadvies kun je bij ons partnerlabel FNKE terecht. Van SEO-optimalisatie, tot inbound- en contenmarketing. 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Leonie.

Wil jij ook een samenwerking met een blogger op maat?

Neem contact op arrow-right-icon

Bekijk alle diensten arrow-right-icon

Bekijk meer nieuws arrow-right-icon