Rvg’s BlogPanel

  • 50 influencers
  • Bartering
  • No cure, no pay
  • Panel Days

rvg’s blogpanel bestaat uit 50 enthousiaste lifestylebloggers die elk op een eigen wijze impact hebben binnen hun doelgroep.

Ofwel middels de blogs die ze schrijven en de goede vindbaarheid op google via google, via het bereik dat ze hebben op hun social kanalen (Instagram, Facebook, Pinterest) óf door de sterke interactie die ze hebben met hun volgers.

Op de Panel Days zetten we producten en/of diensten letterlijk in de spotlights. Dit door het product te laten zien, te laten ervaren, testen en te bespreken. Een blogger die erg enthousiast is kan een van de geleverde exemplaren direct mee naar huis nemen, of ter plaatste fotograferen in een door ons gecreëerde setting.

Wolkyshop Panelday

De blogger maakt over het product de exposure die hij/zij toepasselijk vindt. Wij monitoren deze en koppelen deze in een update aan de merken terug. Het uiteindelijke resultaat is dus volledig afhankelijk van het enthousiasme van de bloggers uit het blogpanel. Waar het ene product met name exposure krijgt op Instagram, zal het andere product de bloggers uitdagen om een review te schrijven.

Uitgaande van het idee dat de blogger zijn eigen doelgroep het beste begrijpt, is de exposure altijd passend bij de doelgroep die bereikt wordt. Daarbij wordt de blogger niet betaald voor het maken van deze content, wat daarmee zeer waardevol is en gewaardeerd wordt door de volgers en lezers van de blog.

influencers panelday

In het concept van rvg’s blogpanel werken we op basis van no cure no pay. In deze samenwerking betaal je achteraf een fee voor de verkregen exposure. De enige vaste kostenpost is het starttarief van €225,-.

Als merk deelnemen aan het BlogPanel of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!

Contact arrow-right-icon