Bindinc.

Over

Bindinc. bereikt, boeit en bindt, o.a. met de programmabladen Avrobode, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm en Televizier. Al sind 1995 maakt Bindinc. deze bladen in opdracht van de omroepen.

Doelgroep

Met de titels van Bindinc. bereiken wede massa én de grootste groep 50-plussers in Nederland. Ieder magazine heeft hierin een eigen focus:

  • De NCRV-gids richt zich voornamelijk op vrouwen van 65 jaar en ouder. Ze zijn actief, gaan er graag op uit, hebben veel vrije tijd en ook genoeg geld om leuke dingen te doen. 
  • Televizier focust op de leeftijdsgroep 50+: werkende, samenwonende vrouwen, gezinnen waarvan de kinderen het huis uit zijn en drukke vijftigers.
  • KRO Magazine richt zich op vrouwen en mannen in de leeftijd vanaf 65 jaar, voornamelijk woonachtig in het westen, oosten en zuiden van het land.
  • De Avrobode-lezer is de gemiddelde Nederlandse vrouw, en in mindere mate man, vanaf 50 jaar. De kinderen zijn veelal het huis uit, waardoor de lezers weer tijd en energie hebben om meer uit het leven te halen.
  • De lezers van Mikro Gids hebben van nature de neiging om naar de functionaliteit van producten te kijken. Ze verbinden zich daarom aan een programmablad dat hen doelgericht, toegankelijk en voornamelijk feitelijk informeert. Lezers zijn tussen de 35 en 54 jaar.
  • TVFilm wordt door iets meer mannen dan vrouwen gelezen en de opgroeiende kinderen uit het gezin lezen mee.

Mogelijkheden

Door middel van deelname aan de Puzzel & Win in de titels van Bindinc., bereiken we in 1 week alle lezers van deze magazines samen. Per editie is er ¼ pagina ruimte voor afbeelding + logo, merknaam en omschrijving van de te winnen prijs. Dit naast de puzzel en deelnemers voorwaarden. 

Barterwaarde is bij deze mogelijkheid in overleg. Belangrijk is dat er per titel een winnaar wordt gekozen dus het dient in ieder geval een veelvoud van 6 te kunnen zijn.

Voorbeelden

Bindinc

Deelnemen aan een lezersactie? Vul het formulier in!

Reserveren arrow-right-icon

Lees meer

Bekijk meer nieuws arrow-right-icon