BlogBox: dé wooneditie

24-10-2018

Natuurlijk konden we er in oktober niet omheen, de oktober-woonmaand. En daarom was onze BlogBox een speciale wooneditie.
25 woonbloggers hadden de eer deze BlogBox te ontvangen. Een mix van verschillende type bloggers en influerncers met een gezamelijke aantal volgers op IG van meer dan 450K.

Deze BlogBox bevatte weer onze favorieten, ditmaal alles voor een heerlijke avond thuis. Want heerlijk wonen is....

Heerlijk wonen is voor…  Mandy
Met de verwarming aan in de koude maanden mist Mandy vooral de frisse buitenlucht die door het huis waait. In deze verwarmingsmaanden kiest ze daarom zelf de geur in huis met een heus geurplan. 

Heerlijk wonen is voor…  Leonie
Hoewel Leonie ook echt van de lente en zomer houdt, is ze ook blij wanneer de donkere, koude avonden er weer aankomen. Specialist als ze is in “dekentjes voor op de bank” heeft ze een prachtig plaid uitgezocht. En om het nóg fijner te maken? Wat te denken van een kussen die je extra warm maakt?

Heerlijk wonen is voor…  Kimberley
Gezelligheidsmens Kimberley houdt ervan om vrienden over de vloer te hebben. Een hapje en drankje kunnen daarbij uiteraard niet ontbreken. Daarom koos zij voor een set glazen. Bijna te mooi om uit te drinken ;-).

 Heerlijk wonen is voor…  Anouschka
De woongruwel van Anouschka? Dat is een huis met kale muren. Posters, foto’s, wandkaarten, allemaal zaken die van de woning jouw thuis maken. Daarom een prachtige wanddecoratie erbij. Om zo op te hangen of te gebruiken is creatief object. Maar ook liggend op een tafel is deze schitterend.

Deelnemers BlogBox oktober 2018:
Sofacompany
SAVOR-Home
Inventum
By-Boo
Prospectt

 

BlogBox: dé wooneditie