Linde doet onderzoek

11-03-2020

 

In een eerdere nieuwsbrief heb ik mijzelf al voorgesteld, mocht je dat hebben gemist hier nog even een herhaling:

 

'Hoi! Mijn naam is Linde en ik volg de opleiding communicatie aan de HAN in Nijmegen. Ik ben het laatste halfjaar in gegaan wat betekent: afstuderen! Voor mijn afstuderen ga ik de aankomende maanden stage lopen en onderzoek doen bij rvg, om zo hopelijk de zomer in te gaan met een diploma in mijn zak. Al sinds ik rond de 12 jaar ben surf ik graag op het internet. Ik volgde allerlei blogs – ik had er zelf ook een, maar goed was ik niet -, vond het leuk om mijn moeder en vriendinnen elke dag te mailen (echt elke dag) en had groot liefde voor lezen. Je zou dus kunnen zeggen dat rvg een perfecte plek is om mijn opleiding af te gaan ronden. ;-) Ik heb er heel veel zin in en misschien tot op de mail!'

 

Zoals je kan lezen werk ik voor mijn afstudeerstage bij rvg. Ik doe naast werkzaamheden binnen het bedrijf ook onderzoek voor rvg.

In dit onderzoek richt ik mij op de doelgroep en concurrentie van het bedrijf. Om een goed beeld hiervan te krijgen ga ik met respondenten in gesprek en verdiep ik mij in de merkidentiteit. Met deze resultaten krijgt het bedrijf hopelijk meer inzichten in haar positie in de markt.

Ik ben erg benieuwd naar de uitkomsten en weet zeker dat die rvg kunnen gaan helpen.

Door: Linde

Linde doet onderzoek