Leonie over Influencer Marketing

Onlangs las ik op het (geweldige) IG account van Chantal Janzen dat ze “ge-influenced” was door de buurvrouw. Ik moest daardoor denken aan een blog die ik alweer 5 jaar geleden schreef. Op dat moment stonden we als rvg aan de vooravond van het tijdperk waarin we ons zouden gaan ontwikkelen op influencer marketing.
 
Wie had toen kunnen denken dat we 5 jaar later zoveel mooie projecten op het gebied van influencer marketing zouden mogen opzetten en diensten als de BlogBox en rvg’s BlogPanel konden ontwikkelen.
 

Nog altijd ben ik er van overtuigd dat influencer marketing al tientallen jaren geleden begon. Waar we dat eerst persoonlijk deden (op een party bijvoorbeeld) doen we dat vandaag de dag vooral middels blogs, YouTube en social media.

De kracht van een goede blogger of influencer zit voor ons dan ook vooral bij die bloggers die dicht bij het basis principe blijven. Dat je als mens iemand anders wilt vertellen over iets waar je heel enthousiast over bent (of niet) omdat je denkt dat die ander daar iets aan heeft. Trots zijn we dan ook op het feit dat we 50 van deze bloggers hebben kunnen samenbrengen in rvg’s BlogPanel. Daarmee hebben we zin in alle ontwikkelingen van de komende 5 jaar!

Door: Leonie

Lees meer

Bekijk meer nieuws arrow-right-icon