Resultaten Happy Mom Blog-/LinkBox

Onze BlogBox is inmiddels wel bij iedereen bekend. Een Box die wij 8 keer per jaar verzenden naar 25 influencers. Inmiddels een groot succes en de plekken voor een deelname als product in de BlogBox zijn dan ook snel vergeven. Dit werd echter anders door de Corona-crisis. Budgetten gingen op slot en deelnames werden gecanceld. Gelukkig hadden we hier snel een oplossing op gevonden.

Combinatie BlogBox en Linkbox

Eind vorig jaar hebben we de LinkBox geïntroduceerd. Een Box met 5/6 volwaardige producten, 15 influencers en gericht op linkbuilding. Waar we bij de BlogBox vooral letten op een mooi gecombineerd bereik (social, website), richten we ons bij de LinkBox vooral op de website. Dit bracht ons op het idee om deze te combineren. De vrijblijvendheid voor de influencer om wel/niet posten op Instagram, maar de verplichting om linkjes te delen op hun website. De verplichting om stories te plaatsen inclusief tag, maar de vrijheid om het om hun blog zo in te delen als zij zelf willen.

Exposure door 15 mama en lifestyle influencers

We besloten een Happy Mom Box te verzenden, om merken de kans te geven veel exposure te generen in de periode voor Moederdag. En dat is gelukt! Ruim 260.000 unieke bezoekers zagen de producten van Capi, Jéh Jewels, Curver, Asmodee en Magix voorbij komen en er werden meer dan 250 stories gepost inclusief tag. En dit was uiteraard op het moment van evalueren, we zien de producten nog steeds voorbij komen. Zo leuk!

(Benieuwd naar de verscheidenheid aan blogs? Cindy van Otis Oh schreef een uitgebreide blog met Moederdag tips voor haar volgers, of beter gezegd, de mannen van haar volgers. Maud van Leuk Met Kids deed het anders en nam de producten uit de Box mee in haar algemene cadeautips. Maar ook LieksHome schreef een prachtige blog.)

LieksHome over Happy Mom BlogBox

Afterparty

Aan het eind van de content periode ontvangen de merken altijd van ons een algemene Afterparty. Hierin vermelden we de resultaten in cijfers en laten we een greep uit de geplaatste content zien. Ben je hier nieuwsgierig naar? Download hem hier!

Happy Mama BlogBox

Next: Stay @ Home Box

Gezien het succes van de Happy Mom Box, gaan we nóg een Box verzenden in dit format. Dit keer echter voor de influencer die thuis blijft. Alle producten die je staycation nét wat leuker maken. Lijkt het je leuk om als merk deel te nemen aan de Box? Stuur ons dan snel een mailtje (team@rvg.media) of bel 026 – 711 22 11.

De BlogBox

  • 25 influencers
  • Bereik > 500.000
  • Boost
  • Instagram
  • Blogs
  • Met of zonder win-actie
Lees meer arrow-right-icon

Rvg's BlogPanel

  • 50 influencers
  • Bartering
  • No cure, no pay
  • Panel Days
Lees meer arrow-right-icon

Lijkt het je leuk om als merk deel te nemen aan de Box?

Neem contact met ons op! arrow-right-icon

Lees meer

Bekijk meer nieuws arrow-right-icon